Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и освен с

...
Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и освен с
Коментари Харесай

Изненада! Дъщерята на любим актьор води с Деси Стоянова

„ Преди обед “ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и с изключение на с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва феновете с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица.

Новият сезон на „ Преди обед “ ще е насочен и към младежите, които ще вземат участие интензивно в предаването посредством новата поредица „ Z поколението “. В нея младежи от 18 до 25 година в лицето на студентката в НАТФИЗ Алена Вергова – щерка на българския артист Юлиан Вергов, момичето с неподражаемия „ gothic “ стил Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, дружно с трима техни кавалери, ще показват всичко, от което се вълнуват актуалните младежи. Заедно с екипа на „ Преди обед “ те ще разясняват тематики, герои и сюжети, ще основават истории и ще влизат в полемики с по-възрастните, с цел да се чуе техният глас и тяхната позиция.
-->
В компанията на Деси и Петър, специални коментатори в първата седмица от новия сезон на „ Преди обед “ ще са „ ергенът “ Евгени Генчев и репортерката Ева Веселинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР